اخبار زیر پوست شهر مهرآفرین
در جریان تازه های مهرآفرین باشید
بهزیستی: ۸۴ درصد کودکان کار، ایرانی نیستند
بهزیستی: ۸۴ درصد کودکان کار، ایرانی نیستند
|
0 دیدگاه
|
یکشنبه ۰۳,اسفند,۱۳۹۹
|
739 نفر
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به این که در طرح ساماندهی که در چند ماه اخیر در شهر تهران انجام شده، حدود ۵۰۰ کودک ساماندهی شدند، افزود: ۸۴ درصد از کودکان کار و کودکان خیابانی کشور، تبعه ایران نیستند.
کودک کار
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، وحید قبادیدانا رئیس سازمان بهزیستی کشور در خصوص ساماندهی کودکان کار در حاشیه بازدید از مرکز اشتغال و کارآفرینی سرای حافظ بیان کرد: برخی از این کودکان، کودکان نیازمندی هستند که برای اه امرار معاش بر سر چهارراهها هستند و برخی دیگر بر اثر بیماری اعضای خانواده و برخی دیگر توسط باندهای قاچاق کودک یا باندهایی که از آنها سوء استفاده میکنند، سازماندهی شدند.
وی با تاکید بر این که خیابان جای حضور کودک نیست و جای مناسبی برای حضور کودک نیست و آنها باید ساماندهی شوند، گفت: در طرح ساماندهی که در چند ماه اخیر در شهر تهران انجام شده، حدود ۵۰۰ کودک ساماندهی شدند و از بین آنها حدود ۸۴ درصد کودکانی هستند که تبعه ایران نیستند و افغانستانی هستند. این افراد به گونه های مختلف در چهارراهها کار میکردند.
وی افزود: حدود ۲۳ درصد این کودکان، افرادی بودند بیماری یکی از اعضای خانواده باعث شده بود در خیابان حضور یابند و کار کنند. مددکاران ما به محل زندگی آنها رفتند. از این افراد حدود ۱۰۰ نفر کودکانی هستند که سرپرست موثری ندارند و تبعه غیر ایرانی هستند که در مراکز شبه خانواده ما با کمک خیرین افغانستانی و معتمدین آنها در حال ساماندهی هستند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: از جهت ایجاد حمایت برای خانواده آنهایی که غیر سازمان یافته و غیرباندی هستند، سعی شده ساماندهی مناسب صورت گیرد.
قبادیدانا ادامه داد: تفاوت این طرح با طرح قبلی این است که این کودکان شناسایی میشوند و از طریق عنبیه، کد یونیک برای آنها ایجاد میشود، لذا از تکرار اینها و از اینکه آنها به خانواده سپرده شوند و دوباره بر سر چهار راه حاضر شوند پرهیز شده است؛ تقریبا از میان این ۵۰۰ کودک تنها چهار کودک تکراری بودند که این باعث میشود ساماندهی مناسبی برای آنها صورت گیرد.
رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: البته این کار با همکاری بخشهای مختلف یعنی قضات در دادستانی، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری تهران و اداره اتباع وزارت کشور صورت گرفته و سعی شده براساس سن و جنسیت این کودکان و اینکه والدین موثر دارند یا خیر؟ برای آنها مسیر متفاوتی در الگوریتم پیشبینی شده برای ساماندهی کودکان کار و خیابان لحاظ شود.
منبع:
همشهری آنلاین
دیدگاه ها
بیشتر بخوانید