اخبار مهرآفرین
در جریان تازه های مهرآفرین باشید
طرح توانمند سازی کودکان کار و بد سرپرست به صورت آزمایشی توسط مهرآفرین کلید خورد
به گزارش روابط عمومی ، طرح توانمند سازی کودکان کار و بد سرپرست به صورت آزمایشی در فرهنگسرای خاوران با همکاری بخش خصوصی و تشکل های مردم نهاد به اجرا در آمده است.
رییس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران و مدیر عامل موسسه مهرآفرین با بیان اینکه ساماندهی معضل کودکان کار نیاز به همکاری بین بخشی و مشارکت مردم و بخش خصوصی دارد گفت: موضوع کودکان کار همواره به دلیل چند متولی بودن روی زمین مانده است، در شرایط حاکم بر کشور ما این پدیده با همکاری سازمان ها و نهادهای متولی نظیر سازمان بهزیستی، شهرداری، نیروی اتنظامی، آموزش و پرورش و وزارت بهداشت و درمان با یکدیگر و با همکاری NGOهای فعال در حوزه آسیب های کودکان و همچنین حمایت بخش خصوصی میسر خواهد بود. امروز در این بازدید شاهد بودیم که NGOها با فعالیت داوطلبانه و تخصصی این کودکان را شناسایی کردند و کمیته مسئولیت اجتماعی شرکت LG و گلدیران با تعریف «کمک به آموزش و نخبه پروری از میان کودکان» به عنوان استراتژی سازمانی خود در قالب مسئولیت پذیری اجتماعی یا CSR و فرهنگسرای خاوران به عنوان نهاد حمایت گر و عمومی از نظر اختصاص فضا و مکان لازم برای ارائه این آموزش ها، هر یک جهت ساماندهی بهینه این کودکان نقش آفرینی نمودند و توانستند با همکاری هم 600 کودک کار و نیازمند را در مسیر ساماندهی قرار دهند.
دانشور تهران همچنین افزود: امروز ما کودکانی را در این فرهنگسرا می بینیم که اگر آن ها را رها می کردیم امکان داشت تبدیل به بزهکاران اجتماعی شوند ولی امروز این کودکان در حال فراگیری مهارت ها و آموزش های تخصصی هستند که می تواند آن ها را در مواجهه با مشکلات اجتماعی مقاوم سازد. و این کودکان را به عنوان افراد موثر و مثبت در جامعه تبدیل نماید.
وی با اشاره به برخی عوامل بوجود آورنده معضل کودکان کار تصریح کرد: مشکلات اقتصادی و نیز مهاجرت از جمله عوامل بروز پدیده کودکان کار بوده است و این در حالی است در طی این سال ها هیچ اقدام موثری در راستای کاهش این پدیده انجام نگرفته است.
ایشان اضافه کرد: متاسفانه برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند باند های سودجو در شکل دهی کودکان کار دخیل هستند، باید بگویم 90 درصد این کودکان صاحب خانواده هستند که بعد از کار به آن خانواده بازمیگردند. مشکل معیشتی خانواده های این کودکان که عمدتا بدسرپرست هستند، آنها را روانه خیابان جهت کسب در آمد کرده است. وی خاطرنشان کرد: بهتر بود قانون هدفمندی یارانه ها با شناسایی اقشار آسیب پذیر اجرا می شد تا از این طریق بسیاری از کودکان کار از حق تحصیل به عنوان یک حق طبیعی و قانونی محروم نمی شدند.
دانشور ادامه داد: سرمایه گذاری در تحقق چنین طرح هایی برای بخش خصوصی با یک تفکر مسئولانه به نوعی باعث شکل گیری یک ثروت مسئولانه خواهد شد و از این منظر می توان گفت سرمایه گذاری بنگاه های اقتصادی با بازدهی ویژه ای همراه خواهد بود که همان ایجاد امنیت اجتماعی و حفظ و غنی سازی سرمایه های اجتماعی است.
بر اساس این گزارش، طی بازدیدی که جمعی از مدیران ارشد شرکت گلدیران و ال جی ایران از کارگاه های آموزشی کودکان مستعد داشتند، حسین تنهایی قائم مقام شرکت گلدیران ضمن اشاره به اجتماعی بودن شرکت گلدیران و اهمیت به پروژه های اجتماعی محور در این شرکت این طرح را جزو دغدغه های خود و شرکت دانست و افزود که این شرکت با تمامی ظرفیت های خود در جهت کاهش آسیب های اجتماعی گام خواهد برداشت.
وی همچنین خاطرنشان ساخت، شرکت ال جی و گلدیران در برنامه های بلند مدت مسئولیت اجتماعی خود قصد دارند با مشارکت سازمان های خیریه و ان جی اوها پروژه استعداد سنجی را در سراسر کشور برنامه ریزی و اجرا کنند.
- کودکان کار
- کودکان بدسرپرست
- فاطمه دانشور
- مهرافرین
- کمیته اجتماعی شورای اسلامی
- تهران
- بهزیستی
- شهرداری
- نیروی اتنظامی
- موزش و پرورش
- زارت بهداشت
- فرهنگسرای خاوران
دیدگاه ها
بیشتر بخوانید